Gyülekezeti Vendégházunk a régi gyülekezeti terem, korábban volt harangozó-szolgálati lakás felújításával, bővítésével jött létre.

Vendégházunk egy nappali, egy duplaágyas hálószoba, egy 2 ágyas gyermekhálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, automata mosógéppel, külön WC, a házhoz kapcsolódó félig nyitott terasz fölött pedig 2 egyenként 2-4 fiatal számára kialakított hálóhelyiség található.

A nappaliban étkezősarok, minikonyha (elektromos főzőlap, hűtőszekrény, mosogató, kávéfőző, kenyérpirító, vízmelegítő, mikrohullámúsütő és a főzéshez-étkezéshez szükséges edények), televízió, internet hozzáférés található. Kisgyermekek számára mobil gyermekágy és járóka is rendelkezésre áll.

A házhoz kapcsolt teraszon kényelmes kerti bútorok biztosítják a kényelmet ill. kis külső konyha/mosogató ösztönöz a kinti külső étkezésre, pihenésre.

A vendégház mögött szalonnasütő/bográcsozó hely található.

Kerékpártúrákhoz 12 db különböző méretű kerékpár áll rendelkezésre. Az udvaron sátorozni lehet, amihez 2-3 db többszemélyes sátrat, polifoamot tudunk biztosítani.

A vendégházzal egy nagy közös udvaron a Gyülekezeti Ház mögött játszóudvar (hinták, csúszda, homkozó, játékokkal, tarzanhinta, várja a gyermekeket).

Kedvezőtlen időjárás estére családi vagy csoportos filmvetítéshez CD/DVD-t lejátszó projectort áll rendelkezésre. Társasjátékok segíthetik a közös időtöltést.

Étkezéshez segítséget nyújthat a 100 méterre levő önkormányzati konyha, ahol minden nap ebédet vásárolhatnak előzetes bejelentés alapján.

Az 500 méterre levő Teleház épületében konditermet vehetnek igénybe, szintén előzetes bejelentés alapján.

Lelki táplálék: lásd: Állandó alkalmaink menüpontban. Az alkalmakon szeretettel látjuk a vendégeket.